HiQ tarjoaa sinulle

Sopivasti rockahtavan tunnelman lisäksi tarjoamme sinulle:

Tulevan työpaikan

Haluamme panostaa osaamisesi kehittämiseen ohjelman aikana ja haluamme rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteeseen yritykseemme ohjelman jälkeen. HiQ Rock the code  –rekrytointiohjelman (17.10.2016-12.4.2017) aikana työskentelet kokopäiväisesti HiQ:lla aluksi sisäisissä kehitys- ja oppimisprojekteissa ja osaamisen kehittyessä asiakasprojekteissa lukuun ottamatta koulutuspäiviä. Solmimme ohjelman ajalle kanssasi kuuden kuukauden mittaisen koulutussopimuksen.

Tilaisuuden löytää oma vahvuusalueesi ja kehittää jatkossakin omaa osaamistasi

Meillä HiQ:lla työskennellään yhdessä yli tiimirajojen. Jaamme tietoa ja osaamista avoimesti keskenämme ja pystymme näin löytämään parhaimmat ratkaisut asiakkaillemme ja toteuttamaan projektit aikataulussa. Nautimme työstämme ja iloitsemme osaamisestamme. HiQ Rock the code -rekrytointiohjelman kautta haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kasvattaa omaa ohjelmistokehitysosaamistasi. Pääset jo ohjelman aikana mukaan toteuttamaan mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja hyödyntämään laajasti eri teknologioita.

”Mulle hienoin oppi HiQ:lla on ollut se, että olen itse konkreettisesti nähnyt sen miten olen kehittynyt ammattilaisena eteenpäin. Kun tulin HiQ:lle töihin, olin kuin epävarma opiskelijatyttö ja nyt testauksen ja maksuliikenteen itsenäinen asiantuntija. Nyt tiedän tarkkaan mitä teen ja asiakkaat myös arvostavat tekemistäni. HiQ on yritys, jossa omalla innostuneisuudella, halulla ja aktiivisuudella pystyy kehittymään omaan suuntaansa. Täällä ei pääse pölyttymään nurkkaan, vaan voi itse vaikuttaa siihen mihin omaa uraansa testauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijan haluaa viedä.” Riikka

Mielenkiintoisia asiakasprojekteja

HiQ:lla me pyrimme joka päivä yksinkertaistamaan ihmisten arkea IT-ratkaisujen avulla, samalla kun me itse kehitymme ihmisinä ja nautimme työstämme.  Monesti yksinkertaisimmat ratkaisut ovat haastavampia luoda. Tekniikka auttaa meitä ratkaisemaan monimutkaisia haasteita ja luomaan ihmisten arkea parantavia ratkaisuja.

”Olen päässyt heti projekteihin tekemään ja sitä kautta oppimaan monipuolisia juttuja ja itsekin vaikuttamaan siihen mitä pääsen tekemään ja saanut hyvän poikkileikkauksen softaprojekteihin.”  Aleksi

Oman mentorin ja huippukollegoiden tuen

Suomessa meitä hiqlaisia on yhteensä noin 260 ja työskentelemme sekä Espoon Innopolissa että asiakkaillamme tai siellä missä työt parhaiten onnistuvat. Matala organisaatiomme ja kevyet prosessit tekevät meistä ketterän organisaation, jossa pääsee toden teolla käärimään hihat käytännön projektitöissä ja kehittämään koko ajan ammatillista osaamista. Oma mentorisi sekä huippukollegat takaavat, että pääset nopeasti hyödyntämään koulutuksen oppeja ja kysymään vinkkejä teknisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Meillä ei ole turhaa byrokratiaa ja titteleitä, vaan teemme tätä kehitystyötä ns. rakkaudesta lajiin. On ollut hienoa huomata uusimmista kollegoista, että vaikka ei aluksi olisikaan niin paljon osaamista, niin yhdessä tekemisen kautta oppii asioita tosi hyvin. Itse olen pitänyt siitä, että olen päässyt tekemään erilaisia juttuja, mutta meillä voi myös tehdä samojakin juttuja ja sitäkin arvostetaan. Täällä arvostetaan erilaisuutta ja pyritään siihen, että löydetään jokaiselle oma paikka. Meillä ajatellaan myös hyvin asiakaslähtöisesti ja mietitään mikä on asiakkaan etu oman edun sijaan. ” Jeppe

 

Lue lisää: Haemme nyt | Koulutus | Hae heti!

HiQ Rock the code in a nutshell:

  • 6 kk 17.10.2016-12.4.2017
  • Modernit kehitysteknologiat
  • Ammattimaista ohjelmistokehitystyötä asiakasprojekteissa
  • Räätälöidyt etä- ja verkko-opinnot
  • Oma HiQ mentori
  • Osaavien kollegoiden tuki
  • HiQ:n avoin tiedonjaon kulttuuri
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde HiQ:lla
Yhteistyössä
Kysy lisää!
Tiina Mäkinen
040 76 29644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Kiinnostaako sinua bändipaikka tulevana testiautomaation ammattilaisena? Tutustu miten Riikka on kehittynyt omassa työssään ja mitä hän on päässyt tekemään:

Hei, minä olen Riikka ja työskentelen HiQ:lla teknisenä testauskonsulttina. Työskentelen tiivisti yhdessä asiakkaiden kanssa ja pääasiassa myös asiakkaan luona. Teen teknisiä manuaalisen testauksen töitä vaativien pankki- ja vakuutusalan järjestelmien parissa. Hienoin asiakascase, jota tiimimme on testannut, on ollut yli 500 000 aktiivisen käyttäjän S-mobiili –pankkipalveluratkaisu, joka toimii iPhone, WindowsPhone ja Android-laitteilla ja mahdollistaa kuluttajien monipuolisten pankkipalveluiden käytön mobiilisti. Kannattaa tutustua tarkemmin tähän caseen.

Itse olen vuosien varrella kehittynyt erityisesti testauksen ja maksuliikenteen asiantuntijana. Käytännössä oma työni sisältää rahan siirtoa paikasta toiseen ja järjestelmien välisten integraatioyhteyksien testaamista.  Käytän työssäni paljon SQL: ää ja XML:ää ja erilaisia testauksen seurannan työkaluja mm. Jira ja Quality Center. Mulle hienoin oppi HiQ:lla on ollut se, että olen itse konkreettisesti nähnyt sen, miten olen kehittynyt ammattilaisena eteenpäin. Kun tulin HiQ:lle töihin, olin kuin epävarma opiskelijatyttö ja nyt pankki- ja vakuutusalalla toimiva testauksen ja laadunvarmistuksen itsenäinen asiantuntija. Nyt tiedän tarkkaan mitä teen ja asiakkaat myös arvostavat tekemistäni."