Hakuaika on päättynyt

Huippua, että olet kiinnostunut liittymään HiQ Rock the code -bändiin! Hae heti, viimeistään 2.10.

Täytäthän nopeasti seuraavat kaksi hakemusta, sillä valintaprosessit käynnistyvät heti.

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 668215). Tämä on koulutuksen virallinen hakemus ja edellyttää täten huolellista täyttöä. Muista tuoda esiin koulutuksen ja työkokemuksen ohella myös harrastuneisuutesi ohjelmoinnin saralla. Esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä.
  1. Pyydämme myös täyttämään työkokemuksesi ja osaamisesi tai liittämään oman CV:si Hae nyt! –painikkeesta. Tämä profiili on käyntikorttisi HiQ:lle.

Täytäthän molemmat hakemukset erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut HiQ:lle infotilaisuuteen. Infotilaisuuksissa pääset tutustumaan hiqlaisiin, kuulemaan lisää yrityksestä, koulutusohjelmasta sekä aistimaan muuten vain tunnelmaa. Pidämme infotilaisuudet viikoilla 38, 39 ja 40.

Toteutamme HiQ Rock the code  –rekrytointiohjelman yhdessä tärkeiden kumppaniemme kanssa. Saranen Consulting auttaa meitä löytämään oikeat bändiläiset joukkoomme ja vastaa kokonaistoteutuksesta.  Asiantuntijakouluttajat takaavat parhaat käytännönläheiset opit koulutuspäivien aikana. Uudenmaan ELY-keskus ja Työhallinto mahdollistavat koulutuksen toteutuksen ja uusien osaajien kouluttamisen yritykseemme rekrytointikoulutuksen kautta.

Kenelle HiQ Rock the code on tarkoitettu?

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja asiakkuutesi TE-toimissa on voimassa ja sinulla on intoa kehittyä ohjelmistoalan ammattilaiseksi HiQ:lle. HiQ Rock the code soveltuu sekä työuransa alussa oleville vastavalmistuneille että jo kokeneemmille ohjelmistoalan osaajille.

Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta. HiQ Rock the coden tärkeimpänä tavoitteena on työsopimus kanssamme ohjelman päättyessä. Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta.

 

Lue lisää: HiQ tarjoaa sinulle | Keitä etsimme | Koulutus

HiQ Rock the code in a nutshell:

  • 6 kk 17.10.2016-12.4.2017
  • Modernit kehitysteknologiat
  • Ammattimaista ohjelmistokehitystyötä asiakasprojekteissa
  • Räätälöidyt etä- ja verkko-opinnot
  • Oma HiQ mentori
  • Osaavien kollegoiden tuki
  • HiQ:n avoin tiedonjaon kulttuuri
  • Tavoitteena vakituinen työsuhde HiQ:lla
Yhteistyössä
Kysy lisää!
Tiina Mäkinen
040 76 29644

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Kiinnostaako sinua bändipaikka tulevana testiautomaation ammattilaisena? Tutustu miten Riikka on kehittynyt omassa työssään ja mitä hän on päässyt tekemään:

Hei, minä olen Riikka ja työskentelen HiQ:lla teknisenä testauskonsulttina. Työskentelen tiivisti yhdessä asiakkaiden kanssa ja pääasiassa myös asiakkaan luona. Teen teknisiä manuaalisen testauksen töitä vaativien pankki- ja vakuutusalan järjestelmien parissa. Hienoin asiakascase, jota tiimimme on testannut, on ollut yli 500 000 aktiivisen käyttäjän S-mobiili –pankkipalveluratkaisu, joka toimii iPhone, WindowsPhone ja Android-laitteilla ja mahdollistaa kuluttajien monipuolisten pankkipalveluiden käytön mobiilisti. Kannattaa tutustua tarkemmin tähän caseen.

Itse olen vuosien varrella kehittynyt erityisesti testauksen ja maksuliikenteen asiantuntijana. Käytännössä oma työni sisältää rahan siirtoa paikasta toiseen ja järjestelmien välisten integraatioyhteyksien testaamista.  Käytän työssäni paljon SQL: ää ja XML:ää ja erilaisia testauksen seurannan työkaluja mm. Jira ja Quality Center. Mulle hienoin oppi HiQ:lla on ollut se, että olen itse konkreettisesti nähnyt sen, miten olen kehittynyt ammattilaisena eteenpäin. Kun tulin HiQ:lle töihin, olin kuin epävarma opiskelijatyttö ja nyt pankki- ja vakuutusalalla toimiva testauksen ja laadunvarmistuksen itsenäinen asiantuntija. Nyt tiedän tarkkaan mitä teen ja asiakkaat myös arvostavat tekemistäni."